139_edited
139_edited

50k König Ludwig Lauf 2017

Offsite TEM 2016

139_edited
139_edited

1/6

Ambitie hebben is enkel de eerste stap. Het realiseren van ambities, that's what it's all about. Omdat we zelf wat betreft duursport niet aan ons proefstuk toe zijn, weten we als de beste wat er nodig is om sportief succes te behalen. We geloven in een symbiose van hart, hoofd en handen.

 

We willen werken met mensen die met grinta vooruit willen. Mensen die vanuit hun hart gedreven worden naar hun passie en de daarmee gekoppelde doelen. En die doelen, dat is voor de ene een eerste keer 10km, terwijl het voor de andere een volledige Powerman kan zijn. Voor alle ambities die betrekking hebben op duursport (lopen, fietsen, maar ook langlauf, mountainbike, ...) spitsen wij onze oren. En het is de manier waarop jij erin stapt, die voor ons van belang is.

Vanuit het hoofd, brengen wij vervolgens rationaliteit in het verhaal. Wij steken elke samenwerking in een wetenschappelijk onderbouwd jasje. In de overtuiging dat conditionele groei geen toeval is maar het resultaat van uitgekiende fysiologische wetmatigheden, stellen wij een programma op dat op ieders maat is gesneden. 

Hoofd en handen vormen als dusdanig de basis, van waaruit we een samenwerking opzetten waarin we doen wat nodig is om het doel te bereiken.  De handen als metafoor, die staan voor ons aanbod dat zo is opgesteld dat jouw kansen op succes worden gemaximaliseerd.  

By athletes.

for athletes.

DSC_4493_edited_edited.jpg
47_edited.jpg

Ons Aanbod

Contacteer ons voor meer info

83_edited.jpg
DSC_4583_edited.jpg

Testing

Wij heiligen het principe dat meten weten is. Elke samenwerking start met een aantal tests, die ons toelaten om jouw sportief profiel eenduidig te bepalen. Het betreft (al naargelang):

 • Inspanningstest
  (maximale, progressieve loop- of fietstest met lactaatmeting)

 • Blessurepreventieve screening met geïndividualiseerd oefenprogramma

Coaching

Onze begeleiding is samengesteld uit een aantal individuele bouwstenen (niet verplicht, doch sterk aanbevolen) :

 • Intakegesprekken, waarin de sportieve voortgang wordt besproken

 • Tweewekelijkse trainingsschema's, opgesteld op basis van de testings en in functie van het gekozen doel

 • Een sportspecifiek krachtprogramma (Core Stability en/of Pilates) met de focus op rompstabiliteit, dat voor ons een noodzaak is ifv blessurepreventie en bewegingsefficiëntie

 • Maandelijkse TE(a)Mtraining

 • Regelmatige TE(a)Mstages of trainingsweekends

 • Persoonlijke coaching: indien gewenst, bieden wij persoonlijke begeleiding tijdens uw individuele trainingen

 • Personal training op jouw maat

 • Zwemtrainingen: verbetering van techniek en snelheid

In functie van specifieke wedstrijden waaraan we als TEaM deelnemen, worden occasioneel extra trainingsmomenten ingelast.