Succes, sportief én professioneel

Sportief en professioneel succes gaan vaak hand in hand. Discipline en toewijding, focus en structuur: het zijn niet alleen buzz-words binnen het bedrijf, maar het zijn ook essentiële begrippen voor sportief succes. The Extra Mile gebruikt sport als een hefboom voor een dubbele impact op de werkvloer:

  • op het niveau van de medewerker werkt The Extra Mile op een speelse, sportieve manier aan het bewustzijn rond deze begrippen.

  • op het niveau van de organisatie, bouwt The Extra Mile aan de verbondenheid en de interactie tussen medewerkers.

 

The Extra Mile werkt steeds op middellange termijn. In overleg met het bedrijf wordt daartoe een sportief doel vastgelegd. Deze sportieve uitdaging wordt de rode draad doorheen een evenwichtige en aangepaste agenda, waarop alle medewerkers van het bedrijf kunnen inschrijven. De agenda bestaat uit een persoonlijk trainingsprogramma, groepstrainingen en workshops. In combinatie met open communicatie, feedback en bijsturing, draagt The Extra Mile op die manier bij tot de enorme persoonlijke voldoening die hoort bij de sportieve realisatie, tot de verdere bewustwording rond essentiële bouwstenen voor succes, en tot de versteviging van de interne cohesie binnen het bedrijf.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon