Kjell ademt duursport en hardlopen in het bijzonder.

Pas op 18-jarige leeftijd ontdekte hij het afstandslopen. In een mum van tijd behoorde hij tot de Belgische atletiektop. Naast nationale successen, behaalde Kjell eveneens internationaal atletieksucces. Momenteel legt hij de focus op marathons.

In het dagelijks leven is Kjell kinesitherapeut. Als vaste therapeut van tal van (top)sporters, weet hij als geen ander hoe de balans tussen trainingsarbeid, herstel en preventie in evenwicht te houden.

Functie: Core-Stability-trainer & Coach running & cycling

Els geeft niet alleen Pilates bij The Extra Mile, maar is zelf ook een begenadigd loopster. Dat stond echter niet in de sterren geschreven. Tijdens haar jeugd was ze met heel veel dingen bezig, behalve met duursport. Ze trok met de regelmaat van de klok naar de dansles, waar ze jazzdance, streetdance en vele andere stijlen uit de benen schudde. Daarna stortte ze zich gedurende een aantal jaren op het surfen, waarbij ze zich de knepen van zowel het wind- als het golfsurfen eigen maakte. Kjell gaf haar echter de loopmicrobe door, en dat blijkt absoluut een succes. Els ontpopte zich de voorbije jaren tot een gedreven atlete, die zich bijna bij elke stratenloop waarin ze aantreedt tot de kanshebbers mag rekenen.

 

Els werkt als juriste. Ze heeft zich de voorbije jaren daarnaast echter heel bewust in Pilates verdiept. Ze is een echte Pilates-believer. Vanuit de sterke overtuiging dat intensief duursporten vraagt om een lichaam in balans, klopte ze voor de instructor-opleiding aan bij Pilates United (NL). In 2016 rondde ze er succesvol de opleiding “Balanced Body Mat Instructor” af. Die principes wendt ze graag aan om ook jullie beter in balans te brengen en ze kijkt er naar uit jullie de Pilates-microbe door te geven.

Functie: Pilates-trainster

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon