106_edited
106_edited

Prefontaine cycling kit

Prefontaine cycling kit

106_edited
106_edited

1/6

Ondanks het feit dat onze begeleiding in de eerste plaats vanop afstand gebeurt, weten wij uit ervaring ook dat samen trainen werkt. Dat je de zweetdruppels die je laat in het bijzijn van andere atleten, toch net iets minder voelt. Dat de tijd net iets sneller voorbij glijdt en dat de voldoening die je kan delen na afloop van een stevige training, nog net iets zoeter smaakt.

Daarom blazen wij één keer per maand verzamelen. Al onze klanten zijn welkom op onze TE(a)Mtrainingen, maar ook iedereen die graag eens van de werking van The Extra Mile wil proeven.

 

Geef ons een seintje via kjell@theextramile.be als je graag aan (een greep uit) bovenstaand programma wil deelnemen, of als je graag een keertje van onze werking wil komen proeven!

chasing

Together

Onze looptrainingen vinden maandelijks op zaterdagochtend, zonder tegenbericht, plaats in het mooie Mollendaalbos (Bierbeek).

Wekelijks kan je ons op woensdagavond aantreffen op de atletiekpiste van het Sportkot van Leuven (Universitair Sportcentrum KU Leuven).

Samen trainen is één ding, maar samen de vruchten plukken van al dat harde labeur: da's twee keer gewonnen. Daarom stellen we jaarlijks een competitie-agenda op, die is opgebouwd rond wedstrijden die net dat tikkeltje extra bieden. We komen in groep aan de start, maar iedereen loopt uiteraard op eigen niveau. Niemand is verplicht, maar iedereen is welkom. En de ervaring leert: hoe meer milers, hoe meer plezier!

CATCHing

Together