Ondanks het feit dat onze begeleiding in de eerste plaats vanop afstand gebeurt, weten wij uit ervaring ook dat samen trainen werkt. Dat je de zweetdruppels die je laat in het bijzijn van andere atleten, toch net iets minder voelt. Dat de tijd net iets sneller voorbij glijdt en dat de voldoening die je kan delen na afloop van een stevige training, nog net iets zoeter smaakt.

Daarom blazen wij één keer per maand verzamelen. Al onze klanten zijn welkom op onze TE(a)Mtrainingen, maar ook iedereen die graag eens van de werking van The Extra Mile wil proeven.

 

Geef ons een seintje via hans@theextramile.be als je graag aan (een greep uit) bovenstaand programma wil deelnemen, of als je graag een keertje van onze werking wil komen proeven!

chasing

Together

Onze looptrainingen vinden zonder tegenbericht plaats in het mooie Mollendaalbos. Plaats van afspraak:

Hotel Bremberg Bremberg 1 - GPS: Boetsenberg -Haasrode

CATCHing

Together

Samen trainen is één ding, maar samen de vruchten plukken van al dat harde labeur: da's twee keer gewonnen. Daarom stellen we jaarlijks een competitie-agenda op, die is opgebouwd rond wedstrijden die net dat tikkeltje extra bieden. We komen in groep aan de start, maar iedereen loopt uiteraard op eigen niveau. Niemand is verplicht, maar iedereen is welkom. En de ervaring leert: hoe meer milers, hoe meer plezier!

Komende tijd werken we in groep toe naar de (halve) marathon van Keulen, die dit jaar plaats vindt op 13/10/19.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon